Om Irvin´s BBQ

Min passion för rökt och grillad mat resulterade i att jag lät bygga en grill – en jättestor grill!

Jag satte den på en lastbil för att mina kunder ska få njuta av t.ex rökta skaldjur, rotisserie (helgrillat) kött och ”långgrillat” direkt från BBQ-kammaren, när det är som godast.
Jag lagar det ni vill ha, där ni är!

På Irvin´s BBQ jobbar vi inte med färdiga menyer, varje kund och tillfälle är unikt och ska behandlas därefter, oavsett om man är 10 eller 300 personer. Jag presenterar ett förslag utifrån era önskemål. Fest, event eller catering; alla älskar grillat!

Jag som driver Irvin´s BBQ heter Pär Magnusson och bor i Huddinge med min familj. Jag har lång erfarenhet av kockyrket och har arbetat på allt ifrån lunchrestaurang till stjärnkrog. Under några år hade jag tillsammans med min fru en egen restaurang på landsbygden. Min filosofi kring mat är och har varit densamma, oavsett vilket kök jag befinner mig i. Jag serverar endast mat jag kan stå för och själv vill äta. Jag lägger stor vikt vid de råvaror jag väljer , de behöver inte vara lyxiga eller dyra men ska hålla högsta kvalité.

Irvin´s BBQ är mitt drömprojekt – jag brinner för den här typen av matlagning.
Hoppas att vi ses snart!

Om bilen

Bilens sänkbara flak har 2 stora rökskåp, 1 bbq-kammare och 1 kolgrill. Självklart finns ett stort kylrum, vatten och arbetsytor för att uppfylla alla krav på livsmedelshygien. 2 markiser med mysbelysning samt belysning för kvällsarbete. Vill ni ha musik finns det högtalare som spelar er eller min musik. Om elektricitet saknas på uppställningsplatsen finns ett elverk som gör att bilen är självförsörjande. Bilen är 7 m lång, 2,20 m bred och 3,10 m hög.